Tarieven

Portret € 165,-

Ik kom naar een locatie om daar 1 tot anderhalf uur een reportage te maken. Zo krijg je de mooiste foto’s. Ik houd pas op als ik zeker weet dat de kanjers er tussen zitten. Bij sommigen gaat dat sneller dan bij anderen, dit kan komen door onzekerheid of verlegenheid. Maakt niks uit, dan blijf ik gewoon totdat je gewend bent aan de camera. 
Je krijgt alle foto's, die mijn Lotoflofmaatstaf halen, op hoge resolutie en volledig nabewerkt via mail of We Transfer.

Groepsportret € 185,-

Maximaal 6 personen, elk volgend persoon 15 euro. (Dit omdat elk volgend persoon meer nabewerkingstijd in beslag neemt). Het verhaal is gelijk aan dat van het maken van een portretfoto.

Voor zakelijke tarieven kun je altijd contact met me opnemen.

Prijzen zijn exclusief reiskosten van ad 0,30 cent per kilometer. Reiskosten worden berekend bij shoots op locatie, verder dan 15 kilometer vanaf postcode 3544 ME

Prijzen zijn exclusief 21 % BTW.

Kosten gerelateerd aan de locatie reken ik apart. Te denken valt aan parkeerkosten, toegangskosten voor park, landgoed etc.

Last minute toevoegen van extra uren tijdens een reportage is 95,- per uur

Reistijden worden alleen berekend (50 euro per uur) als de opdrachtlocatie verder dan 25 kilometer van postcode 3544 ME  is.

Auteursrecht: foto’s worden over het algemeen geleverd met onbeperkte licentie. Dat wil zeggen dat het auteursrecht bij mij blijft, maar dat u de foto’s zelf onbeperkt mag gebruiken. Verkoop van mijn foto’s aan derden is zonder mijn toestemming niet toegestaan.